ریزش مو یک تجربه ناراحت کننده است که بر روی اعتماد به نفس و رفاه کلی خانم ها و آقایان تأثیر می گذارد. کاشت مو برای خانم ها را در ادامه بشناسید.
اگر شما یکی از خانم هایی هستید که با ریزش مو دست و پنجه نرم می کنید و قصد انجام پیوند موی زنانه را دارید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.
ما می دانیم که دلایل ریزش مو در خانم ها متقاوت است، به همین دلیل است متخصصین ما از روش های مختلفی برای شناسایی دلایل ریزش موی خانم ها استفاده می کنند.
دلایل ریزش مو در خانم ها
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا شما ممکن است به عنوان یک زن دچار ریزش مو شوید، از استرس گرفته تا ژنتیک. حتی برخی از مدل های مو می تواند منجر به ریزش مو شود!
در اینجا شایع ترین انواع ریزش مو در خانم ها و علل معمول آنها آورده شده است:
آلوپسی آندروژنتیک: نازک شدن موها که به دلیل افزایش آندروژن ها (هورمون های جنسی) در بدن شما ایجاد می شود. این می تواند به دلایل مختلفی مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک و یائسگی باشد.
تلوژن افلوویوم: ریزش مو ناشی از یک رویداد آسیب زا، مانند زایمان، جراحی بزرگ یا استرس و ضربه باعث می شود موهای شما به مرحله استراحت رشد وارد شوند. سپس در هفته های بعد، به مرحله ریزش برسند، بنابراین شاهد ریزش موهایتان باشید.
آناژن افلوویوم: شیمی درمانی اغلب با ریزش مو همراه است که به فولیکول مو در سطح سلولی آسیب می رساند.
آلوپسی آره آتا: این نوع ریزش مو در اثر یک واکنش التهابی ایجاد می شود که در آن سیستم ایمنی بدن به فولیکول های مو حمله می کند.
آلوپسی کششی: بستن موها به صورت سفت مانند دم اسبی که باعث کشیده شدن موها و پوست سر شما می کشد ممکن است منجر به تنش مکرر شود که باعث ریزش موهای شما می شود.
کمبود ویتامین D: کمبود ویتامین D همچنین می تواند بر ریزش مو تأثیر بگذارد و به مرور زمان موهای شما را نازک کند.
کمبود آهن: کمبود آهن به ویژه در افرادی که از قاعدگی شدید رنج می برند، می تواند ریزش مو را افزایش دهد.
سایر عدم تعادل ها و تغییرات هورمونی نیز می تواند منجر به ریزش مو در خانم ها شود. اختلال عملکرد تیروئید، بارداری و یائسگی همگی می توانند سطوح هورمونی معمول شما را تغییر دهند و موهای شما را تحت تاثیر قرار دهند.
گزینه های درمانی مختلف برای ریزش مو در خانم ها
درمان های غیر جراحی ریزش مو در خانم ها وجود دارد که می تواند موثر باشد. با این حال، این بستگی به علت زمینه ای و عوامل مختلفی دارد که آیا می توانید موهای خود را به طور کامل دوباره رشد دهید و نتایج را حفظ کنید. گاهی اوقات، درمان های دائمی تری مانند کاشت مو ممکن است ضروری باشد.
محلول ها و داروها موضعی
پزشکان راه حل های موضعی و داروها را برای ریزش مو در خانم ها توصیه می کنند. ماینوکسیدیل یک درمان موضعی است که روی پوست سر خود می مالید و در عرض هشت ماه موهایتان رشد می کند. اگر می خواهید رشد مجدد دوام داشته باشد، باید از ماینوکسیدیل طولانی مدت استفاده کنید، زیرا پس از توقف درمان، ریزش مجدد پس از ۱۲ هفته شروع می شود.
اسپیرونولاکتون دارویی است که پزشکان گاهی اوقات برای زنان مبتلا به آلوپسی آندروژنیک تجویز می کنند. این دارو از عملکرد آندروژن ها در بدن شما جلوگیری می کند، بنابراین می تواند به کاهش میزان ریزش مو کمک کند.
لیزر درمانی
لیزر درمانی می تواند راه خوبی برای بازیابی فولیکول های مو در ریزش موی خانم ها باشد. هدف این درمان تحریک چرخه رشد طبیعی موهای شما و تقویت مرحله رشد است و به شما کمک می کند تا بدون نیاز به دارو به رشد مجدد موها برسید.
درمان پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) برای خانم ها
درمان PRP جایی است که محلول غلیظی از پلاسمای شما برای تقویت رشد به پوست سر شما تزریق می شود. جراحان می توانند از این درمان برای درمان ریزش موی آندروژنتیک که به عنوان ریزش موی الگوی زنانه نیز شناخته می شود، استفاده کنند.
مقدمه ای برای کاشت مو در خانم ها
کاشت مو می تواند یک درمان موثر برای ریزش مو در خانم ها باشد، اما می تواند کمی با کاشت موی مردانه متفاوت باشد. زنان اغلب دلایل پیچیده ای برای ریزش مو دارند و بررسی های لازم قبل از جراحی می تواند گسترده باشد.
واجد شرایط بودن برای کاشت مو در خانم ها به عوامل مختلفی بستگی دارد، مانند:
- دلیل ریزش موی شما
- تا چه اندازه ریزش مو دارید و کدام نواحی نیاز به کاشت مو دارند؟
- بقیه موهای شما از جمله ناحیه اهد اکننده چقدر سالم هستند؟
- تا چه حد احتمال دارد که ریزش موی شما به زودی بدتر شود؟
اگر مطمئن نیستید که آیا واجد شرایط برای کاشت مو هستید یا نه، با تیم متخصصان ما تماس بگیرید تا در مورد ریزش موی فعلی خود با آنها صحبت کنند.
اگر می خواهید کاشت مو انجام دهید، باید یک جراح واجد شرایط را انتخاب کنید تا ایمن ترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب کند. برای اینکه بتوانید ماهر ترین متخصص را برای کاشت مو انتخاب کنید باید به صلاحیت های متخصص و نظراتی که سایر خانم ها از کاشت مویشان در کلینیک همین متخصص به اشتراک گذاشته اند، توجه کنید.
آمادگی برای کاشت مو
قبل از انجام کاشت مو، باید با جراح کاشت مو مشورت کنید. این قرار شامل ارزیابی موهای فعلی و ریزش شما خواهد بود تا بتوانیم بهترین اقدام را برای شما تعیین کنیم. این مشاوره همچنین به این معنی است که در صورت نیاز می توانیم طرح کاشت مو شما را شخصی سازی کنیم.
هنگامی که کاشت موی خود را رزرو کردید، دستورالعمل هایی را دریافت خواهید کرد که باید برای آماده سازی آنها را رعایت کنید. اینها تضمین می کنند که پوست سر شما تا حد امکان برای عمل سالم است.
این دستورالعمل ها می تواند شامل موارد زیر باشد:
- اجتناب از سیگار کشیدن و نوشیدن الکل
- متوقف کردن مصرف داروهای ریزش مو
- محافظت از پوست سر خود در برابر اشعه های نور خورشید
- قبل از عمل موهای خود را کوتاه یا رنگ نکنید
شما نیازی به تراشیدن موهای سر خود نخواهید داشت، زیرا متخصصین ما اغلب می توانند قسمت های تراشیده شده را با قسمت های بلندتر موهای شما پنهان کنند.
روش کاشت مو در خانم ها
زنان می توانند دو نوع روش کاشت مو داشته باشند: پیوند واحد فولیکولی (FUT) و برداشتن واحد فولیکولی (FUE) . جراحان ما زمانی که شما بیدار هستید کاشت مو را انجام می دهند، اما ما آن ناحیه را با یک بی حس کننده موضعی بی حس می کنیم. بنابراین، در حین پیوند نباید دردی احساس کنید.
کاشت مو FUT جایی است که جراح نواری از پوست سر شما (گرافت ها) حاوی فولیکول های مو را از سر شما برمی دارد و آنها را از طریق برش های کوچک به پوست سر شما پیوند می دهد. جراح ناحیه ای را که گرافت ها را گرفته است بخیه می زند و جای زخم خطی ایجاد شده را در پشت با بقیه موهای شما می پوشاند.
کاشت مو FUE جایی است که جراح فولیکول های مو را از پشت و کناره های سر شما جدا می کند. آنها این فولیکولها را با استفاده از ابزار سوراخ کننده دوباره وارد پوست سر می کنند. با استفاده از این تکنیک، شما باید زخم های نقطه مانندی در پشت و کناره های سر خود داشته باشید که می توانید با یک مدل موی کوتاه تر آن را پنهان کنید.
مراقبت و بهبودی پس از پیوند
پس از کاشت مو، پس از، از بین رفتن بی حسی موضعی، می توانید در چند روز اول احساس ناراحتی کنید. داروهای ضد التهاب بدون نسخه مانند ایبوپروفن می توانند به کاهش تورم و درد کمک کنند.
در زمان بهبودی، باید هر توصیه ای را که جراح به شما می دهد، دنبال کنید. شما باید حداقل پنج روز از کار خود مرخصی داشته باشید تا بتوانید استراحت کرده و پس از عمل بهبودی خود را حفظ کنید. همچنین باید در دو هفته اول از فعالیت های سنگین مانند ورزش خودداری کنید.
در حالی که در دوره نقاهت هستید، نباید هیچ پوسته ای را که روی پوست سر شما ایجاد می شود را از روی سرتان بکنید، زیرا می تواند پیوند را مختل کند. پوسته ها به طور طبیعی در عرض چند هفته می ریزند. ممکن است تا ۱۴ روز طول بکشد تا ایمپلنت ها به طور کامل در پوست سر شما جاسازی شوند، بنابراین باید با احتیاط پوست سر خود را درمان کنید. موهای خود را تا حداقل پنج روز نشویید و تا زمانی که به علامت ۱۴ روز نرسیده اید با هیچ محصولی آن را حالت ندهید.
پس از کاشت کامل، می توانید موهای کاشته شده را مانند موهای معمولی خود درمان کنید، اما باید به خوبی از آن مراقبت کنید. به عنوان مثال، بهتر است موهای خود را با آب ولرم بشویید، همیشه از محافظ حرارت استفاده کنید و هنگام برس زدن یا شانه کردن موها ملایم باشید.
نتایج مورد انتظار و پیگیری
نتایج کاشت مو به زمان و صبر نیاز دارند. اکثر افراد شش ماه پس از پیوند خود تغییرات قابل توجهی را مشاهده می کنند. با این حال، آشکار شدن نتایج کامل ممکن است بین ۱۲ تا ۱۸ ماه طول بکشد، زیرا باید منتظر ریزش و رشد مجدد موهای کاشته شده باشید. رشد مجدد به اندازه ای که اگر موهای بلندی دارید بیشتر طول بکشد.
در مناطقی که قبلاً موهای نازکی داشته اید، شاهد رویش موهای پرپشت تری خواهید بود و همچنین کاشت مو شکاف های ناشی از ریزش را پر می کند. نتایج کاشت مو باید تا آخر عمر باقی بماند، اما ریزش مو به دلایلی مانند سن یا تغییرات هورمونی می تواند این روند را تحت تاثیر قرار دهد.
هزینه کاشت مو
قیمت کاشت موی زنانه متفاوت است و هزینه بیشتر به پیچیدگی عمل شما و تعداد گرافت هایی که نیاز دارید بستگی دارد.
ما در کلینیک دکتر متقی، برای کاشت مو هزینه های مناسبی در نظر گرفته ایم.
برای مشاوره با متخصصین ما نوبت رزرو کنید
کاشت مو می تواند به بازیابی ریزش موی شما کمک کند. در کلینیک ما پس از بررسی کامل دلیل ریزش مو در نظر گرفته می شود.
اگر با ریزش موی زنانه دست و پنجه نرم می کنید، پیشنهاد می کنیم یک نوبت در کلینیک دکتر متقی رزرو کنید. متخصصین ما خوشحال می شوند که بتوانند موهای فعلی شما را ارزیابی کرده و اطلاعات بیشتری در مورد اینکه کدام درمان برای شما مناسب است، در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
بدون دیدگاه