رزرو وقت کاشت ریش در شیراز
دپارتمان کاشت ریش کلینیک دکتر متقی شیراز
جدیدترین و بهترین متد کاشت ریش در شیراز را در دپارتمان کاشت ریش کلینیک تخصصی دکتر متقی تجربه کنید. بهترین کاشت ریش در شیراز را تجربه کنید همچنین برای اطلاع از هزینه و قیمت کاشت ریش در شیراز با شماره ۰۷۱۳۶۳۶۵۰۵۰ تماس حاصل فرمایید.
کاشت ریش چیست؟
در چند سال گذشته، تعداد مردانی که از مزایای کاشت ریش بهرهمند شده اند، به طور قابل توجهی افزایش یافته است. ریش صورت ممکن است بر اثر عوامل مختلفی دچار مشکلاتی مانند ریزش و یا کم پشتی شود.
در برخی موارد این احتمال وجود دارد که موهای صورت فرد به صورت تکه تکه رشد کنند و ظاهر فرد را تحت تأثیر قرار دهند و یا در بعضی افراد ممکن است به دلایل ژنتیکی رشد ریش به صورت کامل انجام نگیرد. برای درمان کم پشتی ریش صورت، روش های مختلفی وجود دارد.
با این حال، بهترین و کارآمدترین روشی که نتایج دائمی را به همراه خواهد داشت، کاشت ریش است که در آن فولیکول های مو از یک قسمت بدن فرد به ناحیه ریش فرد منتقل می شود. پیش از کاشت ریش، پزشک ابتدا باید پوست و موهای شما را ارزیابی کند تا مطمئن شود کاندیدای خوبی برای انجام جراحی هستید.
در صورتی که واجد شرایط جراحی شوید می توانید میزان تراکم مورد نظر خود را با پزشک در میان بگذارید و آماده جراحی شوید. برای آشنایی بیشتر با کاشت ریش و مراقبت های بعد از آن، در ادامه همراه ما باشید.
کاشت ریش چیست؟
قبل از پرداختن به جزئیات جراحی کاشت ریش، بیایید کمی آناتومی ریش و تفاوت های پوست سر و موهای ریش را بررسی کنیم. موی ریش و سبیل عمدتاً از واحدهای فولیکولی مو تشکیل شده است. رشد ریش تحت تأثیر آندروژن ها در سنین نوجوانی شروع می شود و تا سنین میانسالی افزایش می یابد.
این فرآیند برعکس پوست سر است، زیرا در پوست سر افزایش اثر آندروژن ها باعث ریزش مو می شود. تراکم ریش کمتر از پوست سر است و به طور کلی حداکثر تراکم موهای صورت در قسمت بالای فک و وسط سبیل وجود دارد.
کاشت ریش جراحی است که برای درمان کم پشتی و ریزش موی صورت مورد استفاده قرار می گیرد. فرآیند این جراحی مشابه کاشت مو است و یک درمان ایده آل و دائمی برای افرادی به شمار می آید که به دلیل ژنتیک یا بیماری های مختلف، در برخی نواحی صورت خود مویی ندارند و یا به دلیل حوادث گوناگون دچار کمبود موی صورت شده اند.
در جراحی کاشت ریش معمولاً از ریش، سبیل یا پوست سر به عنوان ناحیه اهداکننده استفاده می شود. در این فرآیند، مو از یک قسمت بدن برداشته می شود و به خط فک شما و هر جایی که می خواهید ریش شما رشد کند پیوند داده می شود.
امروزه اغلب جراحی های ریش با روش FUE انجام می شوند. در کاشت ریش به روش FUE در مقایسه با روش های قدیمی کاشت مانند FUT به جای استفاده از نوار مو از گرافت های مو استفاده می شود. با این حال، دو رویکرد اصلی وجود دارد که یک جراح می تواند اتخاذ کند :
- استخراج واحد فولیکولی (FUE) : این روش با برداشت یک به یک واحدهای فولیکولی کامل از ناحیه اهداکننده انجام می شود. روش FUE درد زیادی به همراه ندارد و بهبودی پس از آن نیز سریع است.
- پیوند واحد فولیکولی (FUT) : برای این روش، جراح نوار کوچکی از بافت پشت سر را بریده و فولیکولهای مو را از آن بافت خارج می کند.
یک واحد فولیکولی گروه کوچکی از چندین فولیکول مو است و هر دو روش به تعداد ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پیوند فولیکول مو یا بیشتر از نواحی مختلفی مانند پشت سر و یا پشت گوش برداشته می شود و در نواحی گیرنده بر روی صورت کاشته می شوند. پس از برداشت گرافت های مورد نظر، تنها زخم های کوچکی در قسمت اهداکننده ایجاد می شود که به سرعت بهبود می یابند. جراحی کاشت ریش معمولاً ۲ الی ۳ ساعت به طول می انجامد.
مراحل انجام کاشت ریش
در ابتدای جراحی کاشت ریش، برای کاهش درد و ناراحتی بیمار در ناحیه مورد نظر بی حسی موضعی اعمال می شود. فرقی نمی کند که روش FUE را انتخاب کرده باشید یا FUT، اولین قدم پس از اعمال بی حسی، تراشیدن ناحیه اهدا کننده خواهند بود. این کار سبب می شود تا پزشک شما دید واضح تری از فولیکول های مو داشته باشد.
هنگامی که فولیکول ها از سر شما برداشت شدند، جراح یک بی حس کننده موضعی را به ناحیه صورت شما که قرار است در آن ایمپلنت ها قرار بگیرد تزریق می کند. سپس، جراح فولیکول های مو را به صورت یکی یکی در ناحیه مورد نظر قرار می دهد و تراکم و حالت ریش را همانطور که توافق کرده بودید، شکل می دهد.
برای بهبودی پس از جراحی کاشت ریش به یک روز زمان نیاز دارید. در اطراف هر فولیکول موی تازه کاشته شده ممکن است پوسته های ریزی ایجاد شود، اما این پوسته ها باید ظرف چند روز بر طرف شوند. پس از حدود یک هفته تا ۱۰ روز، ریش شما تا حد زیادی بهبود خواهد یافت و می توانید به طور معمول اصلاح کنید و ریش خود را کوتاه نمایید.
با این حال، باید در نظر داشته باشید که موهای کاشته شده در ناحیه ریش شما ممکن است بعد از ۲ یا ۳ هفته ریزش داشته باشند که امری طبیعی است و پس از آن موهای جدید ریش رشد خواهند کرد.
کاندیدای مناسب برای جراحی کاشت ریش
از آنجایی که فولیکول های مو برای انجام کاشت ریش معمولاً از پشت سر شما برداشت می شود، مهم است که در این ناحیه فولیکول های موی سالم داشته باشید.
موهای پشت سر افراد معمولاً دچار طاسی نمی شوند و از همین رو، حتی در افرادی که دچار طاسی و ریزش مو در قسمت بالایی سر خود هستند، می توان از موهای پشت سر استفاده کرد.
پیش از انجام برداشت، ابتدا متخصص شما پوست سر شما را مورد ارزیابی قرار می دهد و بررسی می کند که آیا واحد فولیکولی کافی برای انجام پیوند وجود دارد یا خیر. در صورتی که فولیکول های کافی در ناحیه اهدا کننده وجود نداشته باشد، پزشک از نواحی دیگر برای برداشت استفاده خواهد کرد.
اقدامات مراقبتی پس از کاشت ریش
انجام مراقبت های لازم پس از کاشت ریش، از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و می تواند دوره نقاهت شما را کاهش دهد. معمولاً پزشک شما کپسول آنتی بیوتیک و مسکن را برای روزهای بعد از عمل تجویز می کند. سپس دستورالعمل هایی در مورد نحوه شستشوی ناحیه پیوند بدون آسیب رساندن به واحدهای فولیکولی موهای کاشته شده را به شما ارائه می دهد.
پس از آن، شما باید ۳ تا ۴ بار در روز ناحیه پیوند را با شامپو بشویید تا تمام پوسته ها از بین بروند. این فرآیند معمولاً ۱ هفته طول می کشد. همچنین باید ۲ هفته از اصلاح ریش خود جلوگیری کنید و حداقل به مدت ۳ ماه از تابش مستقیم نور خورشید به محل پیوند پرهیز نمایید.
در عرض ۳ ماه، موهای جدید ریش شروع به رشد می کنند و ۶ ماه پس از جراحی، ۷۵ درصد موهای کاشته شده به رشد مناسبی خواهند رسید. به طور کلی، دستورالعمل های مراقبت از ناحیه برداشت شده روی سر و ناحیه کاشته شده روی صورت پس از جراحی به صورت زیر هستند :
- در چند روز ابتدایی پس از جراحی، از شنا کردن پرهیز کنید
- استفاده از سونا یا جکوزی در روزهای اول ممنوع است
- از فعالیت بدنی شدید، به خصوص هر فعالتی که باعث تعریق شود، اجتناب کنید
- عدم لمس، مالش، یا خاراندن نواحی برداشت شده یا کاشت
- از مصرف سیگار در روزهای اولیه جلوگیری کنید
ممکن است به شما توصیه شود تا چند روز صورت خود را نشویید یا از شستشوی ناحیه کاشت خودداری کنید. در نظر داشته باشید که پس از جراحی پوست شما حساس و خارش دار خواهد بود و برای جلوگیری از تحریک و عفونت، سعی کنید از دست زدن به آن بپرهیزید.
بدون دیدگاه